Inschrijven Zomertraining

Vanaf aankomende donderdag 5 april gaan we weer starten met de zomertraining. De trainingen zullen, net als de wintertrainingen, worden gegeven door Sido van Tennisschool Breekpunt. Het trainingspakket voor volwassenen is als volgt opgebouwd:

Duur training:               60 minuten per training

Trainingsperiode:         5 april 2018 - 11 oktober 2018 (18 trainingen)* 

Trainingsdag:                 Donderdag 19:00 - 22:00

Voorkeur:                        6 - 10 personen per groep

Kosten:                             150,- (ongeveer 8,- per les)

* Tijdens feestdagen en schoolvakanties wordt er niet getraind.


Hoe geef ik me op?

Inschrijven voor de zomertrainingen is mogelijk tot en met dinsdag 3 april, door een mailtje te sturen naar sidonijholt@hotmail.com met daarin de volgende gegevens:

Naam:
Telefoonnummer:
Voorkeur tijdstip:
Tenniservaring (geldt alleen voor nieuwe aanmeldingen):
Eventuele Opmerkingen:

(Voor alle vragen met betrekking tot de lessen kun je contact opnemen met Sido of Duco Abma| tel. 06-12 65 07 26 | email: duco@familieabma.nl)


Jeugd lessen

Ook deze zomer is het weer mogelijk voor jeugd om te komen trainen. Mochten je kinderen graag willen trainen, dan is dit dus zeker mogelijk.

In verband met het feit dat we even willen inventariseren hoeveel animo hier voor is, hebben we nog geen lespakket samengesteld voor de jeugd. Naar aanleiding van het aantal kinderen dat wordt opgegeven willen we in samenspraak een trainingsdag, aantal trainingen, etc. overeen komen. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact op met Sido of Duco. Zij kunnen je hier verder mee helpen en kijken wat de mogelijkheden zijn.

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar Sido, waarin bovenstaande gegevens vermeld zijn.

Comments are closed.