Training

Zomertraining 2021

Vanaf donderdag 18 maart 2021 gaan we weer starten met de zomertraining. De trainingen zullen vanaf nu gegeven worden door Marc der Weduwen die Sido komt opvolgen. Het trainingspakket voor volwassenen is als volgt opgebouwd:

Duur training:            60 minuten per training

Trainingsperiode:      18 maart 2021 t/m 2 september 2021 (18 trainingen)* 

Trainingsdagen:         Donderdag 18:30 - 22:00 & vrijdag 08:45 - 09:45

Voorkeur:                    6 - 8 personen per groep

Kosten:                        170,- (ongeveer 9,- per les)

* Tijdens feestdagen en de schoolvakanties wordt er niet getraind.

Aangezien op dit moment de avondklok nog van kracht is zullen de trainingstijden anders zijn dan hierboven vermeld. Hierover ontvang je na je opgave meer informatie. Tijdens de trainingen zal er uiteraard rekening worden gehouden met de richtlijnen en voorschriften vanuit de overheid en het RIVM, zodat we met z'n allen op een veilige en verantwoorde manier kunnen tennissen.


Hoe geef ik me op?

Inschrijven voor de zomertraining is mogelijk tot en met zondag 14 maart a.s., door een mailtje te sturen naar tvdeskarslach@gmail.com met daarin de volgende gegevens:

Naam:
Mailadres:
Telefoonnummer:
Voorkeurstijdstip:
Tenniservaring (geldt alleen voor degenen die nog niet eerder getraind hebben):
Eventuele opmerkingen:

Mocht je nog wensen/vragen/opmerkingen hebben met betrekking tot de trainingen, neem dan gerust contact op met Duco Abma. In overleg is er heel veel mogelijk!


Tennistraining Algemeen

Lijkt het je leuk om te beginnen met tennissen, wil je een betere tenniss(t)er worden of wil je je conditie op peil houden? Geef je dan op voor tennistraining!

Er wordt in twee periodes training gegeven:

  • Zomertraining - begin april tot half oktober (m.u.v. vakanties);
  • Wintertraining - half oktober tot eind maart (m.u.v. vakanties).

Voor aanvang van elke periode is het mogelijk je op te geven voor de desbetreffende trainingsperiode. Hier zul je via de verschillende kanalen (website, email, social media en dorpskrant) over op de hoogte worden gebracht.

Is de nieuwe trainingsperiode al begonnen, maar zou je nog graag mee willen doen? Neem dan contact op met Duco Abma (bestuur) en dan gaan we kijken naar wat de mogelijkheden zijn.