Training

Wintertraining volwassenen

Ook deze winter worden er weer tennistrainingen voor volwassenen aangeboden door Tennisschool Breekpunt. Het pakket voor de winter ziet er als volgt uit:

Trainer:                              Sido Nijholt
Duur training:                   60 minuten
Duur trainingsperiode:    17 weken
Startdatum:                       14 november 2019
Trainingsdag:                     donderdag 19:00 - 22:00
Voorkeur:                           6-10 personen per groep
Kosten:                               160,-

Opgeven doe je door je naam, niveau (alleen als je nog niet eerder getraind hebt bij Sido), voorkeurstijd en eventuele opmerkingen te mailen naar sidonijholt@hotmail.com. Opgeven kan tot en met 9 november aanstaande.

Mocht je nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben omtrent de trainingen neem dan gerust contact op met Sido Nijholt (zie contactgegevens onderaan deze pagina) of Duco Abma. In overleg is er heel veel mogelijk!


Tennistraining Algemeen

Lijkt het je leuk om te beginnen met tennissen, wil je een betere tenniss(t)er worden of wil je je conditie op peil houden? Geef je dan op voor tennistraining!

Er wordt in twee periodes training gegeven:

  • Zomertraining - begin april tot half oktober (m.u.v. vakanties);
  • Wintertraining - half oktober tot eind maart (m.u.v. vakanties).

Voor aanvang van elke periode is het mogelijk je op te geven voor de desbetreffende trainingsperiode. Hier zul je via de verschillende kanalen (website, email, social media en dorpskrant) over op de hoogte worden gebracht.

Is de nieuwe trainingsperiode al begonnen, maar zou je nog graag mee willen doen? Neem dan contact op met Sido Nijholt (tennistrainer) of Duco Abma (bestuur) en dan gaan we kijken naar wat de mogelijkheden zijn.


Contactgegevens Sido

 06-42 04 49 85
sidonijholt@hotmail.com