KNLTB Ledenpas

Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur. We informeren je daarom graag over de KNLTB ledenpas en de toekomst hiervan. Vanaf dit jaar gaat er namelijk het één en ander veranderen. In 2019 ontvangen verenigingen voor ieder actief lid een meerjaren ledenpas in plaats van de jaarlijkse ledenpas. In eerste instantie gaat het om een ledenpas met een geldigheid van twee jaar. Na deze periode wordt bekeken of de ledenpas in de toekomst langer geldig zal zijn.

Concreet betekent dit dat er voor 2019 weinig zal veranderen. Enkel het jaartal en de speelsterkte verdwijnen van de ledenpas. Dit laatste was voornamelijk van belang bij deelname aan competities en toernooien. In 2019 geldt het spelersprofiel op MijnKNLTB als legitimatie. Het algemeen reglement, competitie- en toernooireglement worden daarom aangepast. In deze reglementen, die in januari worden gepubliceerd, zullen alle vernieuwde procedures omtrent competities en toernooien nauwkeurig worden uitgelegd.


Actuele pasfoto

Voor de meerjaren ledenpas geldt dus ook dat de pasfoto twee jaar mee gaat. Het is daarom belangrijk voor leden dat er een actuele pasfoto op deze pas komt te staan. De overgang naar de nieuwe pas is dus hét moment om je gedateerde foto te laten vervangen door een recenter exemplaar.

Heb jij een verouderde foto op je ledenpas en wil je deze graag vervangen door een meer recente foto? Dat kan!
Stuur dan vóór 21 januari 2019 je nieuwe foto op naar helma-wind@home.nl. Dan zorgt zij er voor dat de nieuwe foto op je ledenpas geplaatst wordt.

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact op met Helma.

Comments are closed.