Open Dag

Op zaterdag 31 maart organiseren we van 12:00 tot 15:00, in samenwerking met Tennisschool Breekpunt, een Open Dag voor iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van lessen, het spelen van competitie of gewoon graag weer eens een balletje wil slaan.

Tijdens de Open Dag zal van 13:00 tot 14:00 een gratis kennismakingsles worden gegeven door Sido van Tennisschool Breekpunt. Aan deze les kan iedereen, ongeacht de leeftijd of het tennis niveau, deelnemen. Er zullen een aantal tennisrackets op de club aanwezig zijn, voor diegene die (nog) niet beschikt over een tennisracket. Mocht je al wel een tennisracket hebben, neem deze dan vooral mee!

Tijdens de Open Dag is er volop ruimte om mogelijke vragen te stellen met betrekking tot lidmaatschap, tennistrainingen, competitie en alle andere tennis gerelateerde vragen.

Mocht je toevallig van mensen weten dat ze eventueel geïnteresseerd zijn in het volgen van tennislessen, het spelen van competitie of lid willen worden van de tennisvereniging? Schroom dan niet om  ze op de hoogte te brengen van de Open Dag!

Hopelijk zien we zo veel mogelijk geïnteresseerden terug op de Open Dag!

Comments are closed.