Uitkomsten informatieavond

Gisteravond was de informatieavond voor de tennislessen. Aangezien niet iedereen die belangstelling voor het volgen van tennisles heeft gisteren aanwezig kon zijn, zullen hieronder de belangrijkste punten worden besproken:

 1. De lessen zullen worden gegeven door Sido Nijholt uit Joure. Hij heeft zijn eigen tennisschool en geeft onder andere training aan de selectie jeugd van T.V. Joure en geeft daarnaast ook les in padel. Sido is erg flexibel wat betreft de lesmomenten, groepen en indeling van de lessen. Vrijwel alles is (in overleg) mogelijk.
 2. In principe zullen de lessen plaatsvinden op donderdagavond. Deze avond is in samenspraak met Sido overeengekomen, rekeninghoudend met de dagen die hij les geeft in Joure en de beschikbaarheid van de banen in verband met onder andere competitie.
  Daarentegen is het, in samenspraak met Sido, mogelijk om op andere dagen/tijdstippen te trainen. Wanneer je een groep van 6 tot 8 personen hebt, waarmee je op een ander moment dan donderdagavond wilt trainen, kan dit overlegd worden met Sido. Zo kan er bijvoorbeeld ook 's middags getraind worden of op een andere avond, als dit in het schema van Sido past uiteraard.
 3. We zouden graag een serie van 18 lessen willen houden van 60 minuten (1 uur) per les. Dit aantal lessen komt op een totaal van €150,- per persoon.
 4. De lessen worden afgestemd op het niveau van de groep en de behoeften van de groepsleden. Wanneer de groepsleden bijvoorbeeld aangeven dat ze komen trainen om beter te worden, of de conditie te willen verbeteren, dan zal de training er anders uitzien dan wanneer de groep aangeeft gewoon voor de gezelligheid te komen trainen.
 5. Je kunt je als individu opgeven, maar ook als groep. Wanneer je je als groep wilt opgeven, geef dan op het inschrijfformulier aan bij wie je in de groep wilt. Het is dus wel van belang dat iedereen zich individueel opgeeft! Zolang minimaal 1 persoon van de groep op het inschrijfformulier aangeeft bij welke andere personen hij/zij in de groep wil, dan zal Sido hier rekening mee houden.
 6. Wanneer je je als groep wilt opgeven en bijvoorbeeld nog 1 of 2 extra personen zoekt, is het toegestaan voor mensen die niet lid zijn van TV de Skarslach of niet uit Scharsterbrug komen om wel mee te trainen in deze groep. Hiervoor hoeven ze niet lid te worden van onze tennisvereniging.
 7. Aangezien Sido graag volgende week, week 41, al wil starten met de lessen ontvangt iedereen aanstaande vrijdag per mail het inschrijfformulier voor de lessen. De uiterlijke datum voor het inleveren van het inschrijfformulier is aanstaande zondag 8 oktober.
  In de loop van volgende week worden de groepen/tijdstippen bekend gemaakt. Volgende week donderdag, of een met Sido overeengekomen andere dag of andere tijdstip, starten we met de eerste lessen!

Kortom, er is heel veel mogelijk. Donderdagavond wordt eerst aangehouden als trainingsavond, maar mocht je op een middag of een andere avond willen trainen, overleg dit dan even met Sido of neem contact op met Duco Abma (zie contactgegevens onderaan dit bericht) en dan gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn!

Mocht je eventueel nog meer mensen kennen die belangstelling hebben voor het volgen van tennislessen, stuur ze dan door naar dit bericht of laat ze contact opnemen met Duco voor alle informatie.

We hopen dat we hiermee iedereen goed geïnformeerd hebben en hopelijk zien we zoveel mogelijk van jullie terug op de trainingen!

(Voor alle vragen met betrekking tot de lessen, neem contact op met Duco)


Contactgegevens Duco Abma
tel.nr.: 06 - 12 65 07 26
mail: duco@familieabma.nl

 

Comments are closed.