Voorjaarscompetitie 2019

Het lijkt nog ver weg maar de opgave voor de voorjaarscompetitie moet dit jaar nog plaatsvinden, voor 1-1-2019!
Je geeft je per team op door dit aanmeldformulier volledig in te vullen en voor 1-1-2019  per mail te versturen aan competitieleider@tvdeskarslach.nl.


Voor wie geldt deze uitnodiging?
Alle seniorenteams en alle jeugdteams t/m 14 en t/m 17 jaar voor zowel de regio als de landelijke competitie.

Opgave voor de competitie gebeurt in principe per team (zie minimaal aantal spelers in overzicht competitiesoorten).

Wil jij toch graag competitie spelen en is het je niet gelukt om een team samen te stellen? Geef je dan individueel op. Bij voldoende individuele opgaves bekijken we de mogelijkheden voor het samen stellen van een team. Daarnaast kun je ook als reserve gevraagd worden. Laat dus zeker je gegevens achter!


Competitiesoorten
In dit overzicht zie je welke competitiesoorten er voor de voorjaarscompetitie 2019 zijn in zowel de landelijke als de regionale competitie. Kijk goed voor welke competitie jij je op wilt geven.

Om je op te geven vul je het aanmeldformulier volledig in. Vul duidelijk  de speeldag, het dagdeel en de competitiesoort in, check goed of je de juiste aanvoerder, het juiste telefoonnummer en emailadres hebt genoteerd! Stuur het aanmeldformulier vóór 1-1-2019 naar competitieleider@tvdeskarslach.nl


8/9 competitie
Even speciale aandacht voor 8/9 competitie, die is erg populair en een hele mooie manier om als beginnend tennisser wedstrijden te gaan spelen. Kan gespeeld worden op donderdagavond of op zondag.


Zomeravondcompetitie
Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om mee te doen aan de Zomeravondcompetitie, deze vindt plaats in de maanden mei en juni, op de woensdagavond vanaf 19 uur. Dit is zowel voor heren, dames en gemengde teams.  De opgave voor deze competitie kan tot half maart, maar mag nu ook al.


Aandachtspunten
In verband met het aantal banen, kunnen we per speeldag een maximum aantal teams accepteren. Teams die al langer competitie spelen krijgen voorrang bij inschrijving, daarna geldt op volgorde van binnenkomst. Dit speelt met name op een gewilde speeldag, zoals bijvoorbeeld de dinsdagavond. Heb je hierover vragen dan horen we dat graag.

Wil je in 2 competities bij dezelfde vereniging uitkomen, dan kan dat met ingang van dit jaar zonder dispensatie aan te vragen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om in te vallen. Wel blijft de regel bestaan dat je dispensatie aan moet vragen als je voor 2 verenigingen wilt uitkomen. Neem voor vragen hierover contact op met ondergetekende of kijk op de site van de KNLTB.


Speeldagen
De voorjaarscompetitie start op 6 april 2019  en duurt tot en met 6 juni 2019  (de weken daarna zijn nog inhaaldagen). Kijk voor exacte data van alle speeldagen en competitiesoorten hier.


Kosten deelname voorjaarscompetitie
De kosten bestaan uit een bijdrage voor de KNLTB (ongeveer €38,00) en kosten voor de ballen (vereist aantal nieuwe ballen per thuiswedstrijd). Ieder team regelt zelf de benodigde ballen. Bijv; 3 x thuis als dinsdagavond team is 6 doosjes ballen.


Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op met één van de competitieleider via competitieleider@tvdeskarslach.nl.

Comments are closed.