Voorjaarscompetitie 2020

Hoewel de officiële winter nog moet beginnen, is het alweer tijd om je op te geven voor de voorjaarscompetitie voor 2020.


Hoe geef je je op?

Je kunt je opgeven voor de voorjaarscompetitie 2020 door dit aanmeldformulier vóór 2-1-2019 volledig ingevuld te mailen naar competitieleider@tvdeskarslach.nl. Check goed of je de juiste aanvoerder, het juiste telefoonnummer en e-mailadres hebt genoteerd!


Voor wie geldt deze uitnodiging?
Alle seniorenteams en alle jeugdteams t/m 14 en t/m 17 jaar voor zowel de regio als de landelijke competitie.

Opgave voor de competitie gebeurt in principe per team.

Wil jij toch graag competitie spelen en is het je niet gelukt om een team samen te stellen? Geef je dan individueel op. Bij voldoende individuele opgaves bekijken we de mogelijkheden voor het samenstellen van een team. Daarnaast kun je ook als reserve gevraagd worden. Laat dus zeker je gegevens achter!


Competitiesoorten
In het overzicht hieronder zie je welke competitiesoorten er voor de voorjaarscompetitie 2020 worden aangeboden in de regio Friesland. Kijk goed voor welke competitie jij je op wilt geven.

Competitie aanbod Voorjaarscompetitie 2020 Friesland


8/9 competitie
Ook dit voorjaar wordt de 8/9 competitie weer aangeboden. Deze is erg populair en een hele mooie manier om als beginnend tennisser wedstrijden te gaan spelen. Deze competitiesoort kan gespeeld worden op donderdagavond of op zondag.


Zomeravondcompetitie
Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om mee te doen aan de Zomeravondcompetitie, deze vindt plaats in de maanden mei en juni, op de woensdagavond vanaf 19 uur. Dit is zowel voor heren, dames en gemengde teams.  De opgave voor deze competitie kan tot half maart, maar mag nu ook al.


Aandachtspunten
In verband met het aantal banen, kunnen we per speeldag een maximum aantal teams accepteren. Teams die al langer competitie spelen krijgen voorrang bij inschrijving. Daarna geldt op volgorde van binnenkomst. Dit speelt met name op een gewilde speeldag, zoals bijvoorbeeld de dinsdagavond. Heb je hierover vragen dan horen we dat graag.

Wil je in 2 competities bij dezelfde vereniging uitkomen, dan kan dat zonder dispensatie aan te vragen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om in te vallen. Wel blijft de regel bestaan dat je dispensatie aan moet vragen als je voor 2 verenigingen wilt uitkomen. Neem voor vragen hierover contact met ons op of kijk op de site van de KNLTB.


Speeldagen
De voorjaarscompetitie start op 4 april 2020 en duurt tot en met 4 juni 2020 (de weken daarna zijn er nog inhaaldagen). Kijk voor exacte data van alle speeldagen en competitiesoorten in het schema hieronder.

Speeldata Voorjaarscompetitie 2020


Kosten deelname voorjaarscompetitie
De kosten bestaan uit een bijdrage voor de KNLTB (ongeveer €38,00) en kosten voor de aanschaf van de ballen. Ieder team regelt zelf de benodigde ballen. Speel je bijvoorbeeld 3 keer thuis, dan heb je 6 doosjes ballen nodig.


Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op met één van de competitieleider via competitieleider@tvdeskarslach.nl.

Comments are closed.