Voorjaarscompetitie 2022

Hoewel het nog onzeker is of we volgend jaar überhaupt competitie kunnen gaan spelen, is het toch tijd om je op te geven voor de voorjaarscompetitie van 2021.


Hoe geef je je op?

Je kunt je opgeven voor de voorjaarscompetitie 2021 door dit aanmeldformulier vóór 11-1-2022 volledig ingevuld te mailen naar competitieleider@tvdeskarslach.nl. Check goed of je de juiste aanvoerder, het juiste telefoonnummer en e-mailadres hebt genoteerd!


Voor wie geldt deze uitnodiging?
Alle seniorenteams en alle jeugdteams t/m 14 en t/m 17 jaar voor zowel de regio als de landelijke competitie.

Opgave voor de competitie gebeurt in principe per team.

Wil jij toch graag competitie spelen en is het je niet gelukt om een team samen te stellen? Geef je dan individueel op. Bij voldoende individuele opgaven bekijken we de mogelijkheden voor het samenstellen van een team. Daarnaast kun je ook als reserve gevraagd worden. Laat dus zeker je gegevens achter!


Competitiesoorten
In het overzicht hieronder zie je welke competitiesoorten er voor de voorjaarscompetitie 2022 worden aangeboden in de regio Friesland. Kijk goed voor welke competitie jij je op wilt geven.


8/9 competitie
Ook dit voorjaar wordt de 8/9 competitie weer aangeboden. Deze is erg populair en een heel mooie manier om als beginnend tennisser wedstrijden te gaan spelen. Deze competitiesoort kan gespeeld worden op donderdagavond of op zondag.


Zomeravondcompetitie
Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om mee te doen aan de Zomeravondcompetitie, deze vindt plaats in de maanden mei en juni, op de woensdagavond vanaf 19 uur. Dit is zowel voor heren, dames en gemengde teams.  De opgave voor deze competitie kan tot half maart, maar mag nu ook al.


Aandachtspunten
In verband met het aantal banen, kunnen we per speeldag een maximum aantal teams accepteren. Teams die al langer competitie spelen krijgen voorrang bij inschrijving. Daarna geldt op volgorde van binnenkomst. Dit speelt met name op een gewilde speeldag, zoals bijvoorbeeld de dinsdagavond. Heb je hierover vragen dan horen we dat graag.

Wil je in 2 competities bij dezelfde vereniging uitkomen, dan kan dat zonder dispensatie aan te vragen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om in te vallen. Wel blijft de regel bestaan dat je dispensatie aan moet vragen als je voor 2 verenigingen wilt uitkomen. Neem voor vragen hierover contact met ons op of kijk op de site van de KNLTB.


Speeldagen
De voorjaarscompetitie start op 1 april 2022 en duurt tot en met 10 juni 2022 (de weken daarna zijn er nog inhaaldagen). Kijk voor de exacte data van alle speeldagen en competitiesoorten in het schema hieronder.


Kosten deelname voorjaarscompetitie
De kosten bestaan uit een bijdrage voor de KNLTB (ongeveer €38,00) en kosten voor de aanschaf van de ballen. Ieder team regelt zelf de benodigde ballen. Speel je bijvoorbeeld 3 keer thuis, dan heb je 6 doosjes ballen nodig. Er dienen dus voor elke thuiswedstrijd 2 nieuwe doosjes ballen te zijn.


Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op met één van de competitieleider via competitieleider@tvdeskarslach.nl.

Comments are closed.