Het is tijd om je op te geven voor de wintertraining!

Nu de reeks zomertrainingen erop zit, is het weer tijd om je op te geven voor de wintertrainingen. Deze reeks zal helaas niet meer door Marc gegeven worden, die afgelopen zomer besloten heeft te stoppen als tennistrainer. Gelukkig hebben we een goede vervanger gevonden in Paul Plantinga, die vanaf nu de trainingen gaat verzorgen. Paul stelt zich onderaan dit bericht aan jullie voor.

De trainingen zullen net als voorheen plaatsvinden op donderdagavond tussen 19:00 en 22:00 waarbij er weer ruimte is voor 3 groepen die elk een uur training krijgen. De winterreeks zal beginnen op donderdag 2 november aanstaande en loopt tot ergens medio maart/april waarin in totaal zo’n 15 à 16 trainingen worden gegeven.

Wil je daarom deze winter een stok achter de deur hebben om te sporten, wil je je tennisvaardigheden verbeteren, je oude hobby weer oppakken of gewoon gezellig een uurtje tennissen elke week? Geef je dan vóór woensdag 1 november op door een mailtje te sturen naar info@tvdeskarslach.nl met daarin vermeld: je naam, telefoonnummer, tenniservaring (rating) en voorkeurstijdstip.

Mocht je nog vragen of wensen hebben, neem dan ook gerust contact op via info@tvdeskarslach.nl. In samenspraak is er veel mogelijk.

Hopelijk zien we veel van jullie op 2 november. Tot dan!

 

Introductie Paul Plantinga

"Ik ben woonachtig in Leeuwarden en spreek Nederlands, Fries, Engels en Duits. Tennissen doe ik vanaf mijn achtste en je zou kunnen zeggen dat ik ben opgegroeid met deze prachtige sport.  Ik ben getrouwd en ik heb prachtige kinderen in verschillende leeftijden. Naast praktiserend “coach” als ZZP-er, pas ik mijn expertise overdag toe bij een groot callcenter op diverse projecten. Daarnaast leek het mij een geweldig idee om van “mijn hobby” mijn beroep te maken.  Werken met mensen en ze enthousiast maken en ze plezier laten ervaren is iets dat ik het liefste doe. Mijn werk als coach kan ik fantastisch combineren met lesgeven en mensen zo mentaal en technisch versterken. Ik heb jaren geleden ook veel les gegeven en in 2013 heb ik de opleiding opnieuw gevolgd tot Tennisleraar. Vanaf november 2014 ben ik gestart met Tennisschool/Academy Friesland. Ik geef momenteel met veel enthousiasme les bij diverse verenigingen (een kleine greep): Terwispel/Tijnje/Haskerhorne/Sintjohannesga /Easterein/Lemmer

Onze Visie:
Ik ben van mening dat de eigen technische vaardigheden als uitgangspunt moeten worden genomen. Een zo hoog mogelijk rendement hieruit halen is ons voornaamste doel. Accentpunten welke tijdens onze lessen altijd terugkomen zijn “positie ten opzichte van de bal” en balans/ritme van de slagbeweging. Het spelplezier dient altijd op één te staan, ook al wordt er bij bijvoorbeeld talentvolle jeugd zeer fanatiek getraind en worden de grenzen van het fysiek en mentaal haalbare regelmatig opgezocht. Senioren met “ambitie” krijgen van mij ook speciale en spetterende aandacht. Bij de recreatieve spelers stellen wij het spelplezier en humor boven alles maar altijd vermengd met veel dynamiek. Uiteraard volgen wij de meest recente visie van de KNLTB   Wij werken met een klein maar loyaal team en streven bovenal naar kwaliteit en plezier tijdens de lessen en rond de banen.
Ik hoop u snel te mogen ontmoeten bij TV de Skarslach”

Comments are closed.