Voorjaarscompetitie 2024 KNLTB

Beste tennissers,
Het is weer zover! Tijd om je op te geven voor de voorjaarscompetitie KNLTB!
________________________________________
Hoe geef je je op?
Je kunt je opgeven voor de voorjaarscompetitie 2024 door je vóór 16-1-2024 op te geven bij Duco of te mailen naar info@tvdeskarslach.nl. Check goed of je de juiste aanvoerder, het juiste telefoonnummer en e-mailadres hebt genoteerd!
________________________________________
Voor wie geldt deze uitnodiging?
Alle seniorenteams en alle jeugdteams t/m 14 en t/m 17 jaar voor zowel de regio als de landelijke competitie.
Opgave voor de competitie gebeurt in principe per team.
Wil jij toch graag competitie spelen en is het je niet gelukt om een team samen te stellen? Geef je dan individueel op. Bij voldoende individuele opgaven bekijken we de mogelijkheden voor het samenstellen van een team. Daarnaast kun je ook als reserve gevraagd worden. Laat dus zeker je gegevens achter!
________________________________________
Competitiesoorten
Voor senioren bestaat de voorjaarscompetitie uit een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die past bij je past! In het overzicht hieronder zie je welke competitiesoorten er voor de voorjaarscompetitie 2024 worden aangeboden. Kijk goed voor welke competitie jij je op wilt geven.
________________________________________
Aandachtspunten
In verband met het aantal banen, kunnen we per speeldag een maximum aantal teams accepteren. Teams die al langer competitie spelen krijgen voorrang bij inschrijving. Daarna geldt op volgorde van binnenkomst. Dit speelt met name op een gewilde speeldag, zoals bijvoorbeeld de dinsdagavond. Heb je hierover vragen dan horen we dat graag.
Wil je in 2 competities bij dezelfde vereniging uitkomen, dan kan dat zonder dispensatie aan te vragen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om in te vallen. Wel blijft de regel bestaan dat je dispensatie aan moet vragen als je voor 2 verenigingen wilt uitkomen. Neem voor vragen hierover contact met ons op of kijk op de site van de KNLTB.
________________________________________
Speeldagen
De voorjaarscompetitie start voor de volwassenen op 5 april 2024 en duurt tot en met 14 juni 2024 (tussendoor en de weken daarna zijn er nog inhaaldagen). Voor de jeugd start de competitie op 29 maart 2024 en duurt tot en met 2 juni 2024.
Kijk voor de exacte data van alle speeldagen en competitiesoorten naar bijgevoegde foto's.
________________________________________
Kosten deelname voorjaarscompetitie
De kosten bestaan uit een bijdrage voor de KNLTB (zie bijgevoegd schema) en kosten voor de aanschaf van de ballen. Ieder team regelt zelf de benodigde ballen. Speel je bijvoorbeeld 3 keer thuis, dan heb je 6 doosjes ballen nodig. Er dienen dus voor elke thuiswedstrijd 2 nieuwe doosjes ballen te zijn.
________________________________________
Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op met één van de competitieleiders via info@tvdeskarslach.nl.

Comments are closed.